Häiriötiedotteet

< Takaisin

Ylikylä, Koiteli ja Huttukylä lyhyitä vesikatkoksia 13.2

Kiimingissä Ylikylän, Koitelin ja Huttukylän alueella on lyhyitä alle 10 minuutin kestoisia vedenjakelukatkoksia torstaina 13.2. Alueella on vesijohtovuoto jonka löytämiseksi alueella suljetaan lyhyeksi aikaa runko-osia vuodon paikantamisen vuoksi .

Pahoittelemme äkillisiä katkoksia.

Vesijohtoverkostojen korjaus- ja huoltotöiden takia veden laatu voi tilapäisesti huonontua saostumien vuoksi. Saostumat poistuvat nopeasti juoksuttamalla vettä hanasta. Myös veden väri saattaa muuttua. Värjäytymästä huolimatta vesi ei ole terveydelle vaarallista, mutta se voi värjätä vaaleaa pyykkiä.

Mikäli saostumat eivät poistu vettä juoksuttamalla, voit olla yhteydessä putkimestariin 046-9232210 ja klo 15.30 jälkeen numeroon 044 703 3800.

Jakolinkki

Asioi verkossa

 

Anna palautetta

Mittarilukeman ilmoittaminen 

Liittymissopimuksen tilaus

 

Sprinkleriliittymissopimuksen tilaus

Liitoslausunnon tilaus

Ilmoitus omistajanvaihdoksesta

Vuokralaisen laskutuksen päättäminen

Karttaotteen tilaus

Maailman parhaan hanaveden puolesta

Toimiva vesihuolto on avain yhteiskunnan ja yritystoiminnan kehittymiseen. Puhdas vesi ja sen mahdollistama hygienia ovat myös terveyden ja hyvinvoinnin perusta. Vesi on olennainen osa Suomea ja suomalaisuutta. Puhdas hanavesi sekä puhtaat vesistöt ovat yhteistä ja arvokasta kansallisomaisuuttamme, josta voimme olla ylpeitä!