Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Oulun Veden laskut ovat uudistuneet

Oulun Veden vesi- ja jätevesilaskut ovat uudistuneet kesäkuussa. Muutokset on tehty asiakkailta tulleiden palautteiden perusteella. Laskun sisältöä ja ulkoasua selkeytettiin, ja kirjasinkokoa isonnettiin. Laskut ovat nyt värillisiä, jotta laskun lukeminen on helpompaa.

Käy tutustumassa vesilaskun lukuohjeeseen (pdf)

E-laskusopimus on nopea ja kätevä

Oulun Veden vesi- ja jätevesilaskuissa on edelleen pankkisiirto-osa. Suosittelemme kuitenkin tekemään e-laskusopimuksen Oulun Veden lähettämiin laskuihin. E-lasku on sähköinen lasku, jonka asiakas saa suoraan omaan verkkopankkiinsa sen jälkeen kun on tehnyt e-laskusopimuksen omassa verkkopankissaan.

E-lasku on kätevä, turvallinen ja nopea. Kuluttaja saa e-laskun käyttöönsä nopeasti, ja laskun voi maksaa kätevästi napinpainalluksella. E-laskuasiakkaan ei tarvitse itse näppäillä tilinumeroita eikä laskun viitenumeroa, tietojen hyväksyntä riittää. Näppäilyvirheitä ei tule ja paperilaskuista pääsee eroon. Laskut pysyvät tallessa sähköisessä arkistossa. Oulun Vesi toimittaa laskut turvallisesti pankkien verkkopalveluun, ja laskut voi maksaa missä ja milloin vain, kunhan on yhteys internetiin. Valitse verkkopankissa laskutusaiheeksi Oulun kaupunki, vesilaskut.