Ajankohtaista

< Takaisin

Vesilaskut kulkevat ajallaan, käytä mittarilukeman ilmoittamisessa Vesitiliä

Oulun kaupungin laskut lähetetään asiakkaille normaalin laskutusaikataulun mukaisesti myös maanantaina alkaneen Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n lakon aikana. Kirjeenä lähetettävät laskut jaetaan lakon aikana Postin sijaan pääasiassa Jakeluyhtiö Suomen (JYS) kautta, jotta varmistetaan, että mahdolliset jakeluviiveet pysyvät mahdollisimman lyhyinä. Tästä syystä laskuille ei pidennetä lakon takia maksuaikoja. 

Lakolla ei ole myöskään vaikutusta kaupungin sähköisten laskujen lähettämiseen. Sähköiset laskut lähetetään verkkolaskuina, e-laskuina asiakkaiden verkkopankkiin tai suoramaksuina.

Lähetä vesimittarilukema sähköisesti

Postin lakon vuoksi mittarinlukukortit eivät välttämättä kulkeudu vesilaitokselle juuri nyt kovin sutjakkaasti, ja vesimittarilukema kannattaakin ilmoittaa sähköisesti Vesitili-palvelussa. Vesitili ei vaadi rekisteröitymistä, vaan kirjautumiseen tarvitset käyttöpaikkanumeron ja asiakasnumerosi. Ne saat vesilaskusta tai sinulle lähetetystä mittarinlukukortista. 

Jakolinkki

Asioi verkossa

 

Anna palautetta

Mittarilukeman ilmoittaminen 

Liittymissopimuksen tilaus

 

Sprinkleriliittymissopimuksen tilaus

Liitoslausunnon tilaus

Ilmoitus omistajanvaihdoksesta

Vuokralaisen laskutuksen päättäminen

Karttaotteen tilaus

Maailman parhaan hanaveden puolesta

Toimiva vesihuolto on avain yhteiskunnan ja yritystoiminnan kehittymiseen. Puhdas vesi ja sen mahdollistama hygienia ovat myös terveyden ja hyvinvoinnin perusta. Vesi on olennainen osa Suomea ja suomalaisuutta. Puhdas hanavesi sekä puhtaat vesistöt ovat yhteistä ja arvokasta kansallisomaisuuttamme, josta voimme olla ylpeitä!