Asiakaspalvelu ja neuvonta:
p. 08 558 43800

Vesihuollon vikailmoitukset:
Työaikana asiakaspalveluun,
työajan ulkopuolellap. 044 703 3800

 

Oulun Vesi on vesihuoltolain mukainen seudullinen vesihuoltolaitos, joka vastaa Haukiputaan, Kiimingin, Oulun, Oulunsalon, Yli-Iin ja Ylikiimingin vedenjakelusta ja viemäröinnistä. Oulun Vesi toimii kunnan liikelaitoksena Oulun Kaupungin liikelaitosten johtokunnan alaisuudessa.

 

Ajankohtaista

< Takaisin

Tornin tarinat -kilpailu alkanut - voita yksityiskäynti tornille pimeällä

Puolivälinkankaan vesitorni täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Juhlavuonna Oulun Vesi järjestää Tornin tarinat -kilpailun, jossa kuntalaiset voivat lähettää muistojaan ja tarinoita Puolivälinkankaan vesitornista.

Tarinoita kerätään 2.5.–18.6.2019.

Tarinansa tai muistonsa lähettäneiden kesken arvotaan kahden hengen yksityinen käynti Puolivälinkankaan vesitornin katolla syksyllä sovittuna iltana pimeällä (esim. syyskuun loppupuolella). Palkintoon kuuluu myös lämmin kaakao ja leivokset kahdelle sekä kiikarit käyttöön.

Puolivälinkankaan vesitornin synttäreitä juhlistetaan lisäksi kesäkuun 15.–16. päivä avoimilla ovilla Oulun Päivillä. Tuolloin kuntalaiset pääsevät tutustumaan torniin ja katselemaan maisemia sen katolta. Tänä vuonna synttäreitä saapuu juhlistamaan myös viime vuonna muraaliin maalattu Kettu Kaunisturkki, joka tapaa lapsia molempina päivinä.

Osallistu kilpailuun

Puolivälinkankaan vesitornin oma nettisivu 

Jakolinkki

Asioi verkossa

 

Anna palautetta

Mittarilukeman ilmoittaminen 

Liittymissopimuksen tilaus

 

Sprinkleriliittymissopimuksen tilaus

Liitoslausunnon tilaus

Ilmoitus omistajanvaihdoksesta

Vuokralaisen laskutuksen päättäminen

Karttaotteen tilaus